Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

Gemakkelijke blokjes

Posted by chairemy op 7 november 2010

twee aardappels, stuk pompoen, stukje tofu in blokjes snijden. even aanbakken in een theelepel ghee en een theelepel olie met wat asafoetida en garam masala. dan de deksel op de pan. het vocht van de tofu is genoeg om aardappel en pompoen te garen. af en toe roeren, eventueel wat water bijvoegen. dan zonder deksel nog een beetje bruinbakken, theelepel tamari er over druppelen. op het bord veel verse peterselie er over.

gek genoeg miste ik even de mayonaise en dat terwijl ik helemaal niet van mayo houd. mogelijk omdat mijn maag nog wat leeg was na een dagje ziek zijn. heb een beetje extra zout gestrooid voor de smaak en toen was het helemaal goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: