Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

stoofpeertjes met cranberries

Posted by chairemy op 2 november 2010

de cranberries geven de stoofpeertjes een mooie rode kleur.
klein handje cranberries koken in ruim water totdat ze stukgaan. door de zeef drukken, velletjes weggooien. 3 peertjes schillen samen met het cranberrievocht koken. daarbij één gemalen kruidnagel en een stukje gemalen kaneel. een uurtje wel, tot ze goed zacht zijn. naar smaak sucanat* er bij.

* sucanat is een pure nauwelijks bewerkte vorm van rietsuiker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: