Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

Bietensoep

Posted by chairemy op 1 november 2010

Twee rauwe bietjes, een aardappel en een winterwortel schillen en in stukjes snijden en met een takje verse selderij gaarkoken in ruim water. Pureren met de staafmixer.
Korianderzaadjes, paar peperkorrels vijzelen en bakken in sesamolie met een snufje asafoetida. Stukjes seitan meebakken. Groene aspergetips (of kleingesneden groene asperge) en stukjes groene en gele paprika even meewarmen. Bij de puree doen, paar eetlepels kokosmelk er bij. Eventueel verdunnen. Naar smaak zout, maar de seitan is van zichzelf ook al vrij zout.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: