Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

goed gevulde soep

Posted by chairemy op 28 oktober 2010

stukje bloemkool, stuk winterwortel, een zoete aardappel, een aardappel, een paar takjes groenselderij in stukjes en gaarkoken met wat geelwortel en asafoetida. pureren in de staafmixer.
in een beetje ghee gemalen komijn, peper en koriander fruiten. paar fijngesneden snijbonen er bij, met een beetje water gaarsmoren. handje groene asperge in stukjes er door. bij de groentepuree doen.
scheutje kokosmelk, tamari en zout naar smaak er door.
evt verdunnen met water.
ik vond deze soep zo heerlijk verzadigend dat ik er verder niets bij gegeten heb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: