Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

herfstontbijtpap

Posted by chairemy op 27 oktober 2010

nu de dagen weer donkerder, kouder en natter worden is een bakje pap een prima ontbijt.
volle eetlepel gerstmeel, volle eetlepel boekweitmeel, paar fijngesneden amandelen koken in een mengsel van wei (over van de paneer van gisteren) en water. kruiden met een snufje gember en kaneel. van het vuur af een drupje ahornsiroop er door en een handje verse granaatappelpitjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: