Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

rijst met gemengde groenten

Posted by chairemy op 25 oktober 2010

allerlei mogelijke groentencombinaties smaken goed. vandaag at ik: bloemkoolroosjes, courgette, venkel even gefruit in zonnebloemolie met komijn en asafoetida. beetje water er bij, 10 minuutjes zachtjes smoren. stukjes rode biet (de laatste van de volkstuin) even meewarmen en wat fijngesneden munt. rijst er bij en een paar zwarte olijven. bakje sojayoghurt toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: