Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

Bloemkool met tofu

Posted by chairemy op 22 oktober 2010

beetje ghee warmen met een snuf asafoetida, komijn en beetje versgesneden gember. bloemkool in kleine roosjes er door. even fruiten, paar eetlepels water er bij en paar munuten stoven. blokjes tofu er bij en op iets hoger vuur bakken. paar theelepels sauspoeder (van de bio-winkel) mengen met een beetje kerrie en wat water, toevoegen samen met een paar eetlepels kokosmelk. even laten pruttelen, beetje shoyu of tamari er door. flink veel verse peterselie er over en een schep mangochutney er bij.
met rijst.

*tip* de biologische winkel heeft fijne sauspoeder met weinig troep er door. ik maak de zakjes altijd open en doe ze in een trommeltje, zodat ik een eigen afgepaste hoeveelheid kan pakken wanneer ik nodig heb. je kunt ook met bloem of meel een sausje maken natuurlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: