Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

grote portie bonensoep

Posted by chairemy op 15 oktober 2010

avond van tevoren bruine bonen weken. ’s ochtends koken met flinke snuf geelwortelpoeder en asafoetida. een aardappel,  een winterwortel, paar stengels bleekselderij, stukje prei fijnsnijden. dit alles bij de gare bonen en goed gaarkoken. kruiden met 1/2 theelepel garam masala, snufje zout, eetlepel tamari. 3 eetlepels mais uit pot en plakjes vegetarische worst even meewarmen. beetje rauwe andijvie fijnsnijden en de soep er overheen scheppen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: